INVITAȚIE eveniment – Sunt prea mic ca să beau

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău vă invită la evenimentul public de sensibilizare a riscurilor consumului de alcool în perioada sarcinii cu genericul „Sunt prea mic ca să beau”, eveniment care va avea loc la 09 septembrie curent, ora 9.00, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din municipiul Chişinău.

Astfel, colaboratorii CSP mun. Chişinău vor organiza o activitate informaţional-educativă în rândul populaţiei, cu scopul de a comunica şi a atenţiona asupra riscurilor consumului de alcool pentru sănătatea mamei şi a copilului.

Pentru buna organizare și derulare a acestui eveniment, Centrul de Sănătate Publică din mun. Chișinău solicită respectuos susținerea și participarea activă a Dumneavoastră în cadrul tuturor activităţilor din Campania de sensibilizare a riscurilor consumului de alcool în perioada sarcinii cu genericul „Sunt prea mic ca să beau”.

________________________________________________________________________________

 

Notă: Consumul de alcool în timpul sarcinii constituie o cauză importantă de retardare mentală la copil, care, odată aparută, este ireversibilă. Cu atât mai importante devin toate evenimentele care au scopul de a comunica, a informa şi a sensibiliza femeile de vârstă reproductivă, gravidele şi familiile în general, privind riscurile consumului de alcool în perioada sarcinii. Campania Sunt prea mic ca să beaueste desfăşurată în Republica Moldova pentru al treilea an consecutiv.

 

 

 

Pentru detalii puteți apela:

Tel: 022 574 371,

Serviciul de presă și relații cu publicul CSP mun. Chișinău

© 2018 Centrul de Sănătate Publică.